Læbebehandlinger med filler

Læbebehandling med filler

Vores læber er et af de organer i vores ansigt, udover øjne og tænder, som folk lægger meget mærke til. Med en læbebehandling med filler, kan du opnå fyldigere læber, der giver ansigtet et mere sensuelt og attraktivt udseende. Læberne bør passe til ansigtet og ikke fremstå for unaturlige, men passe ind til dit ansigts proportioner.

Vi benytter Juvéderm fillers til læbeforstørrelse i Klinik Liso. Ved Konsultationen med sygeplejersken, er det vigtigt at afstemme de forventninger du har. 

Sygeplejersken kan her rådgive dig, samt informere om de forskellige filler vi kan tilbyde dig. Hvis du har behov for det, vil vi også gerne råde dig i hvilken mængde, der vil passe til dit ansigts proportioner udfra kosmetisk faglig vurdering.

Amanda Simonsen
Læs mere
Verdens bedste sted! Majbritt er simpelthen så professionel og tager imod én med åbne arme. Du får en meget personlig behandling, hvor du føler, at du sætter dig i stolen uden bekymringer og angst for, at du kommer ud med et resultat du ikk er glad for. Majbritt sørger desuden for en touch-up samtale, hvor hun gerne korrigerer resultatet, og hvor I får en god snak om hvorfor/hvordan resultater er blevet som det er. Jeg fik en smule mere filler i uden beregning, hvorefter jeg gik fra klinikken mere end glad for resultatet. Jeg har været mange andre steder før jeg besøgte Klinik Liso, og jeg er simpelthen så glad for, at jeg fandt dette sted. Førhen har jeg ikke engang fået en efterfølgende aftale, hvorfor behandleren ikke en gang har efterset resultatet. Jeg har også oplevet, at fillers i læberne blev ujævnt og hvor resultatet blev skævt. De bedste anbefalinger herfra!
Ditte Avalon
Læs mere
Fantastisk kundeservice!! Majbritt er utrolig dygtig og oprigtigt interesseret i at tilfredsstille kunden - hun er først tilfreds, når kunden er glad. Mine varmeste anbefalinger til Majbritt ❤️
M B
Læs mere
Fandt den her lille hyggelige klinik på Vesterbro. Havde en bekymringsrynke jeg gerne ville af med. Er bare så positivt overrasket over hvor professionelle og dygtige de er på Liso. Jeg fik den bedste behandling. Flot klinik og uhøjtidelig professionel atmosfære med rigtig god tid til mig. Vil helt sikkert komme der fremover.
Ana Maria
Læs mere
Jeg kan varmt anbefale Majbritt. Hun er rigtig dygtig. 🥰❤️ Tusind tak søde for mine læber! 😘 Jeg er meget glad💝
Stefanie Shekari
Læs mere
Jeg var egentligt ret nervøs inden mit besøg hos Klinik Liso! Men efter første samtale/konsultation med Majbritt, var jeg helt sikker på min beslutning om at prøve juvederm. Majbritt er professionel, varm, imødekommende, rolig og ikke mindst super dygtig. Til selve behandlingen, guidede og talte hun til mig med rolig stemme (og ikke mindst rolig hånd) igennem hele processen, hvilket gjordet det til en behagelig behandling. Jeg følte at hun forstod mine ønsker. Mine varmeste anbefalinger til Klinik Liso ❤️
Sonja Lauritzen
Læs mere
Man føler sig velkommen så snart man træder indenfor. Hyggelig og rar atmosfære hvor man er i centrum fra man kommer og til man går. Dygtige og professionelle og deres priser er yderst rimelige i forhold til andre steder. Kan kun anbefale stedet. Glæder mig til næste besøg. 🙏😊
Sarah Adler
Læs mere
Yderst professionel og kompetent klinik - Majbritt tog godt imod mig fra første dag, og jeg er ovenud tilfreds med resultatet. Lokalerne og omgivelserne er lyse og åbne og Majbritt tager sig god tid til kunden. Kan på det varmeste anbefale klinik Liso❤️
Louise Elfrida
Læs mere
Jeg er SÅ tilfreds med mit resultat. Jeg blev behandlet af Majbritt, og jeg kan ikke huske et andet sted, hvor jeg har følt mig så velkommen og hørt, som her ved Klinik Liso. Jeg startede ud med en snak og grundig information, med en 2 dages betænkningstid efterfølgende. Jeg var dog ikke i tvivl om jeg ville komme tilbage igen. Jeg får nu komplimenter for mine læber af min omgangskreds, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med forløbet. Varme anbefalinger herfra!
Sonja Lauritzen
Læs mere
Man føler sig velkommen så snart man træder indenfor. Grundig information om de forskellige behandlinger man kan få lavet og især hvad der ville passe til en selv. Hyggelig og rar atmosfære hvor man er i centrum fra man kommer og til man går. Dygtige og professionelle og deres priser er yderst rimelige i forhold til andre steder jeg har set. Glæder mig allerede til næste besøg 💉🙏🌹☺
Abdul Hameed Khan
Abdul Hameed Khan
Læs mere
Abdul Hameed Khan 2 anmeldelser for 5 måneder siden Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Renlighed, Værdi I had a consultation today as it was my first time experience I got excellent customer service very nice clinic with and understanding nurse majbritt who was polite and down to earth and a qualified nurse in cosmetic side I can't wait for my first treatment. (Oversat af Google) Jeg havde en konsultation i dag, da det var min første gang, jeg fik fremragende kundeservice meget flot klinik med og forståelse af sygeplejerske majbritt, der var høflig og jordnær og en kvalificeret sygeplejerske i kosmetisk side, jeg kan ikke vente på min første behandling
BITS AND BOBS APPAREL
BITS AND BOBS APPAREL
for 11 måneder siden
Læs mere
Positiv: Professionalisme Jeg ville aldrig gå til andre. Majbritt er forstående, imødekommende og enormt professionel. Jeg bliver altid mødt med kram og smil og går altid tilfreds og glad derfra. Jeg kan kun anbefale Majbritt!
Ditte Vienna
Ditte Vienna
31.Januar 2020
Læs mere
Fantastisk kundeservice!! Majbritt er utrolig dygtig og oprigtigt interesseret i at tilfredsstille kunden - hun er først tilfreds, når kunden er glad. Mine varmeste anbefalinger til Majbritt ❤️
Tidligere
Næste

Gratis konsultation

Første gang du skal have en kosmetisk behandling hos Klinik Liso, skal du møde til en gratis konsultation hos vores Sygeplejerske eller Speciallæge i Plastikkirurg. 

Her får du vigtig information omkring:

  • Hvilken behandling der er den rigtige til dig.
  • Hvilke produkter vi anbefaler til din behandling.
  • Hvordan virker præparaterne, og eventuelle bivirkninger.
  • Hvilket resultat kan du forvente af behandlingen.
  • Hvad du skal være opmærksom på før og efter behandlingen

 

Konsultationen skal finde sted mindst 48 timer, før vi kan behandle dig. Det er et lovkrav fra Styrelsen for Patientsikkerhed. Vi skal naturligvis sikre os, at du er grundigt informeret, og at vi har dit fulde samtykke til at behandle dig. Du må gerne medbringe en pårørende til konsultationen.

For Klinik Liso er det yderst vigtigt, at vi forventningsafstemmer dine ønsker, så vi får et resultat du bliver glad for, og et resultat der er muligt for os, at imødekomme. 

Lidt om fillers

Filler består af helt unik cross-linket hyaluronsyre og vand. Det er et sukker stof, vi har naturligt i kroppen i forvejen som virker ved, at det dels trækker væske til og giver fugt til underhud og bindevæv.

Vi benytter kun det verdenskendte og førende mærke Juvéderm, til vores forskellige behandlinger. De fillers vi benytter, har forskellig viskositet, alt efter hvilken behandling der udføres. Hos klinik Liso fører vi alle Juvéderm´s helt unikke produkter. Vores sygeplejerske vil altid bruge, den helt optimale filler til din behandling, og arbejder ud fra Juvéderm´s MD-Codes.

Vejledning før og efter behandling

Vi vil altid bestræbe os på at give dig en sikker, professionel, tryg og grundig behandling og vejledning hos Klinik Liso.

Du er altid velkommen til at kontakte klinikken ved yderligere spørgsmål, og vi vil rådgive dig på bedste vis, -både før og efter dine behandlinger. Du er også velkommen i klinikken, hvis der er noget, vi skal korrigere. Alle klienter kan reagere forskelligt, og vi vil blot gøre alt for, at du bliver glad og tilfreds med behandlingerne her hos os.

Klinik Liso er placeret centralt på Vesterbro i København i en hyggelig sidegade. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi tager imod MobilePay og kontanter. 

Vi er godkendt af

Copyright 2021 © All rights Reserved.