Microneedling

Omskriv din huds historie nu

Microneedling med Dermapen 4

Ansigts behandlinger og behandlinger på kroppen.

Kan afhjælpe så mange problemstillinger med din hud som for eks acne ar, pigmentpletter, solskader, strækmærker.

Vi kan også forynge huden med “Anti age” behandlinger. Vi kan med disse behandlinger forynge huden og fjerne fine linjer og mindre rynker, da vi anvender en dybde hvor vi bevæger os helt i dermis hvor collagenet produceres. Vi opstarter en helingsproces, hvorved der dannes ny collagen og huden restitueres. Huden  får fornyet volumen og blivere stærkere. Det vil ses ved at finere rynker og linjer reduceres kraftigt. Vi kommer i en dybde, hvor cremer ikke kan trænge ned. Anti age behandlinger bør foretages hver 6-8 uge pga restitutionstiden.

Vi benytter hyaluronsyreholdig serum i både de de dybe lag og i epidermis de øverste lag og derved vil huden optage ekstra fugt ved alle behandlingerne.

Man kan også anvende Microneedling for at opnå  glød i huden. Behandlingerne bør gentages i 2- 3 serier. Intervallet imellem afhænger af behandlings dybden. Behandler man overfladisk i epidermis, er restitutions tiden 2- 4 uger. 

Vi kan her i klinikken  behandle huden med  for eks Anti age  med retinol serum og  Antioxidanter.

Vi behandler hyperpigmentering med Brite Lite serum samt giver huden et boost og en opstrammer med  antioxidanter Vitamin Rich Repair og CLR serum.

Hør nærmere omkring behandlinger. Kontakt gerne klinikken. 

Gratis konsultation

Første gang du skal have en kosmetisk behandling hos Klinik Liso, skal du møde til en gratis konsultation hos vores Sygeplejerske eller Speciallæge i Plastikkirurg. 

Her får du vigtig information omkring:

  • Hvilken behandling der er den rigtige til dig.
  • Hvilke produkter vi anbefaler til din behandling.
  • Hvordan virker præparaterne, og eventuelle bivirkninger.
  • Hvilket resultat kan du forvente af behandlingen.
  • Hvad du skal være opmærksom på før og efter behandlingen

 

Konsultationen skal finde sted mindst 48 timer, før vi kan behandle dig. Det er et lovkrav fra Styrelsen for Patientsikkerhed. Vi skal naturligvis sikre os, at du er grundigt informeret, og at vi har dit fulde samtykke til at behandle dig. Du må gerne medbringe en pårørende til konsultationen.

For Klinik Liso er det yderst vigtigt, at vi forventningsafstemmer dine ønsker, så vi får et resultat du bliver glad for, og et resultat der er muligt for os, at imødekomme. 

Klinik Liso er placeret centralt på Vesterbro i København i en hyggelig sidegade. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi tager imod MobilePay og kontanter. 

Vi er godkendt af

Copyright 2021 © All rights Reserved.