NeoStrata Peelinger

Vi har nu endelig fornøjelsen af, at præsentere denne fantastiske hudpleje serie hos Klinik Liso. 

NeoStrata betyder nye lag. De cremer og serum fra NeoStrata, vi sælger i vores klinik, tilhører en serie,  som kun er autoriseret til at sælges af sygeplejersker og læger. Den er udviklet af forskere med den sidste nye viden omkring genopbygning, vedligeholdelse og forebyggelse af vores hud. Serien indeholder hver især specifikke syrer AHA og PHA , som har til formål at trænge dybt igennem huden og opbygge den indefra ved at tilføre fugt, og hjælper huden til at genopbygge collagendannelsen helt indefra..  Derved øges volumen i dermis,  dybe porer mindskes og fine linier rettes . 

Der er en creme  til enhver problematik, du måtte have med din hud eks acne, tør hud , hud med tendens til rødme ,sensitiv hud samt aldret hud med tab af elastin og collagen .

 Vi tilbyder desuden A Retinol Peelinger på klinikken som noget helt nyt. Vi anbefaler  en serie af 2- 3 peelinger med  4 ugers mellemrum vil skabe det helt optimale resultat for din hud . 

Til dig som vil gå  “all in”  på hudpleje, er peelingerne  et rigtigt  godt supplement til dine behandlinger i klinikken. Spørg for mere info om denne virkelige  fantastiske serie, der vil hjælpe din hud igennem alle udefra kommende faktorer.  Solens UV stråler,  forurening og tobaksrøg er tre meget skadelige faktorer,  som er med til at gøre det sværere for huden at genopbygge sig selv igen. 

 Peelingen gør din hud mere stærk og modstandsdygtig og dermed kan den  hjælpe med til,  at forebygge  aldersforandringer og volumentab.

Din daglige hudpleje får  desuden bedre vilkår  efter disse peelinger, da  huden bedre kan tage imod produkterne. 

Kosmetisk Sygeplejerske

Majbritt Gundestrup

Klinik Liso er placeret centralt på Vesterbro i København i en hyggelig sidegade. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi tager imod MobilePay og kontanter. 

Vi er godkendt af

Copyright 2021 © All rights Reserved.