Klinik Liso

Majbritt Gundestrup

Jeg er klinikchef og kosmetisk sygeplejerske på Klinik Liso. Jeg er registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed. Jeg har 17 års erfaring som sygeplejerske i Danmark og Spanien, hvor jeg har drevet mit eget sygeplejefirma. Jeg har arbejdet på privathospitaler og i det offentlige sundhedsvæsen. Jeg har arbejdet med post operativ sygepleje efter plastikkirurgiske indgreb og cancer operationer. 

Hos os kan du være sikker på, at vi altid er fuldt opdateret i den sidste nye viden og uddannelse indenfor kosmetisk behandling. 

Jeg har altid haft hjertet med i mit arbejde og vil gerne gøre folk glade. Dette er drivkraften og min motivation for at arbejde med mit fag. Her i klinikken har vi valgt at bruge god tid på både konsultationer og behandlinger, så din oplevelse hos os indfrier dine forventninger på bedste vis.

Javed Akram

Plastikkirurg Javed Akram er hos Styrelsen for Patientsikkerhed registreret som Klinik Liso’s virksomhedsansvarlige læge til kosmetisk behandling med botulinum toxin samt ikke-permanente fillers. 

Javed Akram er speciallæge i Plastikkirurgi og har arbejdet på plastikkirurgiske afdelinger på Rigshospitalet, Århus, Odense og Roskilde. Han har været ansat ved Sjællands Universitetshospital i Roskilde, hvor han foretog ansigtskirurgi og rekonstruktioner af bl.a. bryster efter brystkræft. Samtidig var han ansvarlig for behandling af vægttabspatienter med behov for hudreduktion og kropskulpturering og foretager brystløft, maveplastik, armløft, lårløft, samt øvre- og nedre kropsløft. 

Han har stor erfaring med fedtsugninger gennem sin ansættelse på Klinikk Kontura i Oslo og er også ansat på Clinic Strömstad og Nordsjællands Privathospital AGATA, hvor han laver kosmetisk kirurgi. Han har været engageret i filantropiske kirurgiske missioner i Kashmir og sammen med et team fra England hjulpet syreskadede kvinder, brandsårspatienter og børn med medfødte misdannelser. Javed Akram udfører konsultationer på Klinik Liso.

Klinik Liso er placeret centralt på Vesterbro i København i en hyggelig sidegade. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi tager imod MobilePay og kontanter. 

  • Mandag: 10-15
  • Tirsdag: 13-18
  • Onsdag: lukket
  • Torsdag: 10-15
  • Fredag: 10-15
  • Lørdag: lukket
  • Søndag: lukket
Amanda Simonsen
Læs mere
Verdens bedste sted! Majbritt er simpelthen så professionel og tager imod én med åbne arme. Du får en meget personlig behandling, hvor du føler, at du sætter dig i stolen uden bekymringer og angst for, at du kommer ud med et resultat du ikk er glad for. Majbritt sørger desuden for en touch-up samtale, hvor hun gerne korrigerer resultatet, og hvor I får en god snak om hvorfor/hvordan resultater er blevet som det er. Jeg fik en smule mere filler i uden beregning, hvorefter jeg gik fra klinikken mere end glad for resultatet. Jeg har været mange andre steder før jeg besøgte Klinik Liso, og jeg er simpelthen så glad for, at jeg fandt dette sted. Førhen har jeg ikke engang fået en efterfølgende aftale, hvorfor behandleren ikke en gang har efterset resultatet. Jeg har også oplevet, at fillers i læberne blev ujævnt og hvor resultatet blev skævt. De bedste anbefalinger herfra!
Ditte Avalon
Ditte Avalon
Læs mere
Fantastisk kundeservice!! Majbritt er utrolig dygtig og oprigtigt interesseret i at tilfredsstille kunden - hun er først tilfreds, når kunden er glad. Mine varmeste anbefalinger til Majbritt ❤️
M B
M B
Læs mere
Fandt den her lille hyggelige klinik på Vesterbro. Havde en bekymringsrynke jeg gerne ville af med. Er bare så positivt overrasket over hvor professionelle og dygtige de er på Liso. Jeg fik den bedste behandling. Flot klinik og uhøjtidelig professionel atmosfære med rigtig god tid til mig. Vil helt sikkert komme der fremover.
Ana Maria
Ana Maria
Læs mere
Jeg kan varmt anbefale Majbritt. Hun er rigtig dygtig. 🥰❤️ Tusind tak søde for mine læber! 😘 Jeg er meget glad💝
Stefanie Shekari
Stefanie Shekari
Læs mere
Jeg var egentligt ret nervøs inden mit besøg hos Klinik Liso! Men efter første samtale/konsultation med Majbritt, var jeg helt sikker på min beslutning om at prøve juvederm. Majbritt er professionel, varm, imødekommende, rolig og ikke mindst super dygtig. Til selve behandlingen, guidede og talte hun til mig med rolig stemme (og ikke mindst rolig hånd) igennem hele processen, hvilket gjordet det til en behagelig behandling. Jeg følte at hun forstod mine ønsker. Mine varmeste anbefalinger til Klinik Liso ❤️
Sonja Lauritzen
Sonja Lauritzen
Læs mere
Man føler sig velkommen så snart man træder indenfor. Hyggelig og rar atmosfære hvor man er i centrum fra man kommer og til man går. Dygtige og professionelle og deres priser er yderst rimelige i forhold til andre steder. Kan kun anbefale stedet. Glæder mig til næste besøg. 🙏😊
Sarah Adler
Læs mere
Yderst professionel og kompetent klinik - Majbritt tog godt imod mig fra første dag, og jeg er ovenud tilfreds med resultatet. Lokalerne og omgivelserne er lyse og åbne og Majbritt tager sig god tid til kunden. Kan på det varmeste anbefale klinik Liso❤️
Louise Elfrida
Læs mere
Jeg er SÅ tilfreds med mit resultat. Jeg blev behandlet af Majbritt, og jeg kan ikke huske et andet sted, hvor jeg har følt mig så velkommen og hørt, som her ved Klinik Liso. Jeg startede ud med en snak og grundig information, med en 2 dages betænkningstid efterfølgende. Jeg var dog ikke i tvivl om jeg ville komme tilbage igen. Jeg får nu komplimenter for mine læber af min omgangskreds, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med forløbet. Varme anbefalinger herfra!
Sonja Lauritzen
Læs mere
Man føler sig velkommen så snart man træder indenfor. Grundig information om de forskellige behandlinger man kan få lavet og især hvad der ville passe til en selv. Hyggelig og rar atmosfære hvor man er i centrum fra man kommer og til man går. Dygtige og professionelle og deres priser er yderst rimelige i forhold til andre steder jeg har set. Glæder mig allerede til næste besøg 💉🙏🌹☺
Tidligere
Næste

Vi er godkendt af

Copyright 2020 © All rights Reserved.